Στην τέταρτη εβδομάδα της έχει μπει η προετοιμασία της Αγίας Παρασκευής, με το βάρος να πέφτει πλέον στο μοντάρισμα του νέου ρόστερ, αλλά και στην καλύτερη δυνατή προσαρμογή κάποιων νεοαποκτηθέντων παικτών πρώτης γραμμής, όπως ο Άρης Κορωνίδης. Οι νεοφώτιστοι θα έχουν την ευκαιρία να… πειραματιστούν αλλά και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους στο πιο δυνατό φιλικό που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, τη προσεχή Πέμπτη με το Ρέθυμνο (εντός έδρας).

Κόντρα στην ισχυρή ομάδα της Κρήτης που πρωταγωνιστεί στην Α1, ο Νίκος Χατζηπανυγήρης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά να δει τα πρώτα δείγματα γραφής των παικτών του.

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά κουραστική για τους παίκτες της Αγίας Παρασκευής, καθώς μετά το φιλικό με το Ρέθυμνο ακολουθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς το Σάββατο, με τη Νέα Κηφισιά για το Κύπελλο, ενώ τη Κυριακή έχει προγραμματιστεί και νέο φιλικό τεστ, αυτή τη φορά με το Ίλιον.

Στα μεταγραφικά, το ρόστερ θεωρείται… κομπλέ, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου αφήνουν ανοιχτό ένα μικρό… παράθυρο, για την απόκτηση ενός νεαρού αθλητή για την φροντ λάιν.