Οι δοκιμές παικτών στην ΑΕΚ ειδικά μετά την αλλαγή κανονισμών στο “παρά πέντε” ελέω ΕΟΚ συνεχίζονται. Οι “κιτρινόμαυροι” προπονούνται (αύριο) το μεσημέρι στη Ζωφριά, αλλά την Πέμπτη ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει την ευκαιρία να δει νέους παίκτες στο φιλικό της Καισαριανής με τη Νήαρ Ηστ, μεταξύ των οποίων και τον Στέλιο Χάλαρη (21 χρ., 2μ06), επίσης από την (λατρεμένη στην ΑΕΚ) “δεξαμενή” του “σχολειού” του Δούκα.

Υπενθυμίζεται ότι εντός των επόμενων ημερών, ή και ωρών, η ΑΕΚ αναμένει την απάντηση του Στάθη Παπαδιονυσίου (21 χρ., 1μ98) του Δούκα, ο οποίος έχει δεχθεί συγκεκριμένη πρόταση. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αυτιά και μάτια σε διάφορα μέτωπα, καθώς προτεραιότητα αποτελεί και η στελέχωση της εφηβικής και παιδικής ομάδας, οι οποίες θα συμμετάσχουν εφέτος στην Β΄ Κατηγορία ΕΣΚΑ μεν, αλλά υπάρχει στόχος για αναγέννηση των Τμημάτων Υποδομής.

Εξ ου και η προ ημερών συμφωνία με τον Αχιλλέα Δεμέναγα, ο οποίος ανέλαβε υπεύθυνος ανάπτυξης ταλέντων και βρίσκεται ήδη σε ανοικτή γραμμή με το στελεχιακό δυναμικό της “Ένωσης”.