Τα Τρίκαλα πέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία από το Ηράκλειο και πλέον το… όνειρο της ανόδου είναι πολύ κοντά, όπως επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Νίκος Κακλαμάνος:

“Σίγουρα δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, διαβάσαμε όλους τους παίκτες που είχαν μείνει στο Ηράκλειο, παίξαμε σοβαρά, θέλαμε να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι για να μην πάθουμε όσα έγιναν στις Σέρρες και με την Κηφισιά. Ήρθε η νίκη που περιμέναμε και το όνειρο είναι πιο κοντά πλέον για να πανηγυρίσουμε την μεγάλη άνοδο“, τόνισε ο γκαρντ των Θεσσαλών και πρόσθεσε:

“Μετά από τις πρώτες αγωνιστικές και με αυτά που βλέπαμε και περνούσαμε δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα πετυχαίναμε την άνοδο. Στην πορεία όμως συνεχίσαμε όλοι μαζί ενωμένοι, δεν μας περίμεναν  και το αποτέλεσμα είναι την άλλη εβδομάδα να έχουμε μεγάλη γιορτή στα Τρίκαλα. Θα πανηγυρίσουμε την μεγάλη άνοδο και αυτό που θα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι είναι ότι όλα τα παιδιά έχουμε δεθεί με την πόλη και τους θέλουμε δίπλα μας και την τελευταία αγωνιστική“.

Η προετοιμασία των Θεσσαλών για το εντός έδρας παιχνίδι με το Παγκράτι, που κλείνει την αυλαία του πρωταθλήματος ξεκινά σήμερα, με όλους τους παίκτες (πλην του τραυματία Παπαχρήστου) να βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Τζήμα.