Ο Γιώργος Αγγέλου φέτος με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου αποτέλεσε κομβικό παράγοντα για την ομάδα του Μάη Κωνσταντινίδη σε αρκετά παιχνίδια της Α2. Αυτό αναδεικνύεται και σε ένα πληρέστατο, αλλά και απολαυστικότατο βίντεο που διέρρευσε με τις καλύτερές του φάσεις.

Ο Αγγέλου γνωρίζει πως να “εκτελεί” πολύ καλά πίσω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων.Μπορεί να σκοράρει μετά από σκριν, ελεύθερος, στο 1 εναντίον 1, με διείσδυση, μετά από pick n’ roll σε οποιαδήποτε μορφή και είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός στο παιχνίδι του.

Φέτος, μέχρι να πραγματοποιηθεί και η διακοπή στο πρωτάθλημα της Α2 λόγω του κορονοϊού, μετρούσε σε 21 παιχνίδια 12,6 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά παιχνίδι. Είναι ο 3ος σκόρερ της Δάφνης Δαφνίου πίσω από τον Ανδρέα Κανονίδη και τον Πάνο Φιλιππάκο έχοντας συνολικά 12,6 πόντους μ.ο.

Αποτελεί μάλιστα τον 24ο σκόρερ της κατηγορίας, 24ο ασίστμαν της κατηγορίας και πρώτο στις ασίστ με 64 συνολικά στην ομάδα του. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως είναι ο 3ος στην κατάταξη των σουτέρ τριών πόντων πίσω από τον Νικόλα Κακλαμάνο της Καρδίτσας και τον Γιώργο Κουκά του Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Αυτό που τον αναδεικνύει είναι η έφεση που διαθέτει στο σκοράρισμα. Φέτος σούταρε με 42% ευστοχία από το τρίποντο, αλλά είχε μάλιστα και 55,5% στο δίποντο και 72% στις ελεύθερες βολές. Ένας πληρέστατος παίκτης που φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο του “scouting report” του. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του Γιώργου Αγγέλου: