Το να είσαι η ομάδα που «έσπασε» το αήττητο του Φάρου Κερατσινίου και της Κύμης, δεν μπορεί να περάσει από κανέναν απαρατήρητο, πόσο μάλλον από τους φιλάθλους της περιοχής που εκπροσωπείς. Αυτό ισχύει, ασφαλώς, στην περίπτωση του Πανερυθραϊκού, του οποίου η πορεία είναι σαφέστατα θετική στην φετινή Α2, με την ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή να παλεύει για άλλη μία υπέρβαση, υποδεχόμενη τον Προμηθέα Πατρών.

Η ανταπόκριση του κοινού, όπως έχει τονίσει και παλιότερα ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας, είναι συγκλονιστική, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι άνθρωποι του γηπέδου να αφήνουν… έξω από το γήπεδο μερίδα φιλάθλων που δεν προλαβαίνουν να πάρουν κάποια δική τους θέση στο γήπεδο. Αυτό συνέβη και κατά τη διάρκεια του ματς με τους Αχαιούς, όπου δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση μεταξύ των ανθρώπων του γηπέδου και όσων δεν κατάφεραν να μπουν σε αυτό, καθώς έχει γεμίσει ασφυκτικά και δεν χωράει περισσότερους θεατές. Η ένταση αυτή δεν αποδείχθηκε επικίνδυνη για το παιχνίδι, καθώς έληξε άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, αποτυπώνονται ανάγλυφα οι θετικές συνέπειες των σπουδαίων αποτελεσμάτων που έχει πετύχει φέτος ο Πανερυθραϊκός…