Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ακολούθησε τον Ιωνικό Νικαίας στην Α2 από το Νότο και μετά από σερί ανόδους από τα τοπικά πρωταθλήματα καλείται τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου γνωρίζει αρκετά καλά ότι η Α2 είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr έχει αποφασιστεί να ανέβει το μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Ο Σπύρος Σαμόλης θα βρεθεί για μία ακόμα σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από το Αιγάλεω και καλείται να δημιουργήσει ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό ρόστερ. Πρωταρχικός στόχος του έμπειρου κόουτς είναι η αξιοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού. Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η συνολική αξιολόγηση για το ρόστερ που έδωσε την άνοδο στην Α2 με την απόφαση που έχει ληφθεί να ορίζει ότι θα παραμείνουν στην ομάδα όσοι μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο.

Παράλληλα, θα ξεκινήσει και η εξέταση αρκετών παικτών που έχουν προταθεί στην ομάδα, με τον Διαγόρα να θέλει να προσθέσει στον κορμό του παίκτες που έχουν την απαραίτητη εμπειρία και κυρίως την ικανότητα να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.