Δουλειές με φούντες έχουν οι άνθρωποι της διοίκησης του Ερμή Λαγκαδά το τελευταίο διάστημα. Εκτός από το φλέγον ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ με την αναζήτηση σέντερ και πλέι μέικερ να συνεχίζεται, έχουν να ασχοληθούν και με άλλα οργανωτικά θέματα, όπως η επικείμενη συναυλία του Αντώνη Ρέμου για την ενίσχυση του συλλόγου, αλλά και το τουρνουά “Γεωργούδεια“.

Οι ετοιμασίες για τη μεγάλη συναυλία της Κυριακής (22/9) στα Λουτρά του Λαγκαδά συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Οι ιθύνοντες των “πρασίνων” τρέχουν και δεν… φτάνουν για να καλύψουν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για εισιτήρια από τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής που θέλει να παρακολουθήσει “ζωντανά” τον γνωστό λαϊκό καλλιτέχνη. Τέτοιου είδους… τρέξιμο πάντως είναι τουλάχιστον χρήσιμο, μιας και το ταμείο του Ερμή αναμένεται να ενισχυθεί σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή όπου τα μπάτζετ ολοένα και περιορίζονται.

Παράλληλα με τη συναυλία του Ρέμου, έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το τουρνουά “Γεωργούδεια” το οποίο αναμένεται να διοργανώσει για 32η χρονιά ο Ερμής Λαγκαδά στο διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου. Οι “πράσινοι” έχουν προχωρήσει τις επαφές τους σχετικά με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος και εκτός απροόπτου αυτές θα είναι το Στρατώνι Χαλκιδικής και η Ευρώπη Πευκοχωρίου (αμφότερες από τη Β΄ Εθνική) και η ΧΑΝΘ.

Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, με μοναδικό απόντα τον Μπάμπη Παρίτση ο οποίος θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Για το Σάββατο το απόγευμα ο Ερμής έχει προγραμματίσει νέο φιλικό τεστ κόντρα στον Πιερικό/Αρχέλαο.