Tην πόρτα του χειρουργείου πέρασε με απόλυτη επιτυχία το μεσημέρι της Παρασκευής (1/4) ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος είχε σταθεί ιδιαίτερα άτυχος στον αγώνα του περασμένου πλέον Σαββάτου (30/3) στην Καβάλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα όταν χτύπησε πολύ σοβαρά τον αχίλλειό του.

Ακόμα φυσικά είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις σχετικά με την πιθανή περίοδο επιστροφής του, ωστόσο λόγω της φύσης του τραυματισμού μου θεωρείται σίγουρο πως θα απωλέσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Α2 Ανδρών, όπου και αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΟ Τρίτων -ο οποίος μετά την αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη για τον Ιωνικό Νικαίας μένει γυμνός και στην περιφέρεια.

Φέτος, σε 20 ματς στη δεύτερη τη τάξει λίγκα της χώρας μέτρησε 11 πόντους και 4.5 ασίστ ανά βραδιά, όντας μια από τις πλέον συνεπείς λύσεις σε όλο το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε πλήρως επιτυχημένη επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα υπεβλήθη από τον γιατρό Γιώργο Καραχάλιο, πριν λίγες ώρες ο Απόλλωνας Τσόχλας, στον οποίο σύσσωμη η οικογένεια του Τρίτωνα εύχεται ταχεία αποκατάσταση και να τον δούμε το συντομότερο ξανα στα παρκέ!».