Η χθεσινή μέρα επιφύλασσε μια μεγάλη χαρά στους ανθρώπους του Ερμή Λαγκαδά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή… Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το “ΟΚ” για τη διεξαγωγή μιας πολύ μεγάλης συναυλίας στην προσπάθεια ενίσχυσης του Ερμή Λαγκαδά.

Έτσι η συναυλία ορίστηκε για τις 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, στον πολυχώρο των Λουτρών Λαγκαδά. Η συναυλία θα γίνει υπό την διαχείριση της αρμόδιας δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Λαγκαδά.

Ο Αντώνης Ρέμος μετά από προσωπική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ερμή κο Δημήτρη Χρηστίδη με τον οποίο τους συνδέει μια μακροχρόνια φιλία, απάντησε θετικά στο να βοηθήσει τον αθλητισμό του τόπου από τον οποίο κατάγεται. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο τραγουδιστής, προσφέρθηκε να καλύψει σχεδόν όλο το κόστος της συναυλίας πέραν της δικής του συμμετοχής που θα γίνει αφιλοκερδώς.

Είναι γεγονός ότι τα ευχάριστα νέα  για τη συναυλία διαδόθηκαν άμεσα σε όλο το Λαγκαδά που θα δει το δικό του παιδί και πάλι να τραγουδάει στον τόπο του ύστερα από 12 χρόνια όπου και πάλι ο Ρέμος είχε κάνει μια συναυλία για τον ίδιο σκοπό.

Έτσι από σήμερα, πέραν όλων των άλλων αγωνιστικών ζητημάτων, θα ξεκινήσει μια τιτάνια προσπάθεια ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα για αυτή τη μεγάλη γιορτή του Λαγκαδά.