Απολογισμό… τροχαίου ατυχήματος θυμίζει το ιατρικό δελτίο του Ερμή Λαγκαδά, τον οποίο η ατυχία χτύπησε αλύπητα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” έχουν τρεις σοβαρά τραυματίες και έναν πιο ελαφρά, με αποτέλεσμα η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Φιλαθλητικό να διεξάγεται μετ’ εμποδίων και φυσικά να αποδυναμώνεται αισθητά τη ομάδα του Τάκη Ξουρίδα.

Στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες Σίμο Ιωακειμίδη και Μπάμπη Παρίτση, προστέθηκε και ο Γιάννης Καικλής. Ο νεαρός πλέι μείκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, καθώς είχε έντονους πόνους στη κοιλιά της τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες. Ακόμη μεγαλύτερο διάστημα θα απουσιάσει ο Σίμος Ιωακειμίδης, που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στη κνήμη και υπάρχουν φόβοι ακόμη και για αποχή ενάμιση μήνα, μιας και στη παρούσα φάση δεν μπορεί ούτε να τρέξει. Σοβαρή παραμένει και η περίπτωση του αρχηγού Μπάμπη Παρίτση, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στο μάτι, όμως λόγω του ότι δεν επιτρέπεται ακόμη να πιεστεί καθόλου, δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις.

Και οι τρεις θα απουσιάσουν φυσικά από το Σαββατιάτικο ματς στου Ζωγράφου, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Αλέξανδρου Σιγκούνα. Ο τελευταίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά το ματς με τον Κόροιβο και σήμερα το απόγευμα θα δοκιμάσει να γυμναστεί για πρώτη φορά με τη παρουσία του το Σάββατο να είναι αμφίβολη…