Ο σχεδιασμός των Ικάρων μπαίνει πλέον σε… λειτουργία, με την διοίκηση και τον Νίκο Οικονόμου να έχουν προχωρήσει ήδη τις επαφές τους για την στελέχωση του ρόστερ.

Στο στόχαστρο των “κυανοκίτρινων” οι οποίοι θα προχωρήσουν σε μια ριζική ανανέωση του ρόστερ τους, βρίσκονται παίκτες μικροί σε ηλικία με σχετική εμπειρία όμως, ώστε να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Τέτοια περίπτωση είναι ο Νίκος Μποχωρίδης, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Άρη και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Ο 24χρονος γκαρντ “αρέσει” στον νέο κόουτς των Σερραίων και έχει γίνει μια πρώτη προσέγγιση για την απόκτηση του.

Στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση της φροντ λάιν, βρίσκεται ο Γιάννης Μαλτέσιος. Ο 28χρονος σέντερ, ύψους 2.06, γνωρίζει καλά την Α2, καθώς αγωνίστηκε στον Πιερικό/Αρχέλαο, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Τέλος, μια τρίτη περίπτωση που εξετάζεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους Ικάρους είναι αυτή του 22χρονου φόργουορντ Γιάννη Σταμπουλή, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Ηρακλή.

Όσον αφορά στους…. παλιούς, ο Κώστας Τότσιος είναι δεδομένο ότι αποτελεί παρελθόν για τους Σερραίους, όμως όλα είναι ανοιχτά για τον Κώστα Πεχλιβάνη. Ο αρχηγός θα συζητήσει τις επόμενες ημέρες με την διοίκηση και δεν αποκλείεται να παραμείνει τελικά…