Κοντά σε οριστική συμφωνία βρίσκονται ο ΟΦΗ με τον Φώτη Τακιανό.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο σχεδιασμός των Κρητικών για τη νέα σεζόν, έστω και με περιορισμένο μπάτζετ, προτεραιότητα αποτέλεσε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μακεδόνα τεχνικό, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα πέρσι στην εξασφάλιση της σωτηρίας.

Ο Τακιανός βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο όπου είχε σειρά επαφών με τους ανθρώπους της Επιτροπής μπάσκετ και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Γιάννη Δανδάλη και έδωσε τα… χέρια για την ανανέωση της παραμονής του. Ενδεικτικό μάλιστα του πόσο πιστεύουν και εμπιστεύονται τον Έλληνα προπονητή για “καπετάνιο” στην ομάδα τους, οι διοικούντες τον ΟΦΗ του πρότειναν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η κοινή επιθυμία για συνεργασία είχε διαφανεί από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν ο κόουτς αποδέχθηκε την πρόταση διακανονισμού που του είχε γίνει για τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν.

Ο Τακιανός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει μια… βολιδοσκόπηση της αγοράς και να “ζυγίσει” βεβαίως την τριετή πρόταση που του έχει κατατεθεί και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση, με τις πιθανότητες πλέον για ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πολύ μεγάλες.