Σε τριπλό «αντίο» προχώρησε η ομάδα του Αμύντα. Συγκεκριμένα η ομάδα του Υμηττού με επίσημη ανακοίνωσή της αποχαιρέτησε τον Κώστα Βογιατζή, τον Δημήτρη Πίνη και τον Βαγγέλη Μανσαράι.

Ο Αμύντας, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά των τριών αθλητών, τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η οικογένεια του Αμύντα αποχαιρετά τρεις αθλητές, τον Κώστα Βογιατζή, ο οποίος τίμησε την φανέλα του Συλλόγου για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους (επτά συνολικά), τον Δημήτρη Πίνη ο οποίος φοράει την φανέλα του Συλλόγου από τις υποδομές και τον Βαγγέλη Μανσαράι που ήταν μαζί μας για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους. Όλοι τους ήταν πολύτιμες μονάδες στην ομάδα μας έχοντας σπουδαία προσφορά, βοηθώντας την στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αλλά και στην λειτουργία της. Μαζί τους ζήσαμε σπουδαίες επιτυχίες, ανόδους και κατακτήσεις κυπέλλων.

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες και οι φίλαθλοι του Αμύντα εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τους παίκτες, που θα είναι πάντα μέλη της οικογένειάς μας και εύχονται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα τους, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Οι πόρτες του Αμύντα θα είναι πάντα ανοικτές και οι δεσμοί φιλίας και αλληλοεκτίμησης που υπάρχουν και με τους φιλάθλους μας στον Υμηττό θα είναι πάντα δυνατοί.

Σε ευχαριστούμε Κωστή !

Σε ευχαριστούμε Μητσάρα !

Σε ευχαριστούμε Βάγγο !»