Ο Προμηθέας Πατρών ολοκλήρωσε με νίκη, την κανονική περίοδο της Α2 κατηγορίας, απέναντι στην πρωταθλήτρια Κύμη, επικρατώντας με   σκορ  78-71.

Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Άγγελος Τσάμης, μίλησε στο basketblog.grγια την  ψυχολογική σημασία της σημερινής νίκης, ενόψει της έναρξης των playoffs, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην Κύμη για την άνοδό της στην Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Προμηθέα Πατρών:

« Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί προερχόμασταν από μία ήττα , που μας είχε πονέσει πολύ στην Θεσσαλονίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε την Κύμη. Να τις δώσουμε συγχαρητήρια πρώτα από όλα για το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι πανάξια βγήκε πρωταθλήτρια. Παρόλα αυτά εμείς θέλαμε να κερδίσουμε, το σημερινό παιχνίδι, και για ψυχολογικούς λόγους για να μπούμε όσο πιο δυνατά γίνεται , αρχής γενομένης την Τετάρτη με τον Εθνικό, που είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μία πολύ δυνατή σειρά και ελπίζουμε να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι  για να περάσουμε αυτόν τον δύσκολο αντίπαλο και ότι καλύτερο μας βγει στην συνέχεια.»

Πάτυ Παναγιωτοπούλου