Ο παίκτης του Χολαργού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ πως η ομάδα του κάνει πρωταθλητισμό, αλλά δεν έχει οριοθετήσει στόχους και πως απλά θέλουν άπαντες να γίνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με τη περσινή σεζόν.

-Άγγελε, να ξεκινήσουμε με το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι, όπου κάνατε εντυπωσιακό ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια δυσκολευτήκαμε για να πάρετε τη νίκη.

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά το Μαρούσι έπαιξε μετά άμυνα ζώνης και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την άμυνά μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Χρειάζεται προσοχή σε όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε το στόχο μας».

-Τώρα που μίλησες για στόχο, είστε σε τροχιά ανόδου. Είναι κάτι που είχατε βάλει ως στόχο στο ξεκίνημα της σεζόν;

«Δεν είχε φανεί κάτι τέτοιο, ούτε από τη διοίκηση ούτε από τον προπονητή. Βέβαια, με το πολύ καλό υλικό που έχουμε είναι ξεκάθαρο πως μπαίνουμε ανάμεσα στους διεκδικητές για την άνοδο. Εμείς θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Αν μας δοθεί η ευκαιρία για άνοδο, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

-Τώρα, παίζετε στη Λάρισα, η οποία δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και καίγεται για τη νίκη.

«Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το άσχημο ξεκίνημα της Λάρισας, όπως είπα και πριν όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν εκπλήξεις. Πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και δεν σημαδεύουμε αγώνες. Πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα απέναντι σε όλους, κάνουμε πρωταθλητισμό».