Συστάσεις δεν χρειάζονται. Ο Άγγελος Τσάμης στα 38 του χρόνια αποτελεί πολυτέλεια-ατραξιόν για την Ελληνική Α2. Με πλούσια καριέρα σε συλλόγους της Α1, ο πολύπειρος πλέι μέικερ αγωνίζεται φέτος στην Πάτρα με την φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, όντας ο ηγέτης του φυσικά.

Το Basketblog.gr πριν δύο ημέρες σας είχε ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, στην σεζόν 1999-2000 και μία επεισοδιακή αναμέτρηση του Παπάγου με τον Μίλωνα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Ο Άγγελος Τσάμης διαβάζοντας το κείμενο, το αναδημοσίευσε στο Twitter και έγραψε σαν λεζάντα:

«Τι μπασκεταρα ήταν τότε στην Α2… τότε που έριχνες εκατομμύρια δραχμές για να ανέβεις κατηγορία . Τότε που την φανέλα για να την φορέσεις έπρεπε να ρίξεις πολύ ιδρώτα και αίμα .. αχ και να ήξεραν παιδιά πως τότε ούτε απ έξω απ το γήπεδο δεν περνούσαν… όχι να φορέσουν Φανέλα τέτοιας ομάδας … που τώρα μου είναι λίγο προπόνηση λίγο βάρη , λίγο μυαλό , λίγο καφέ , και πάλι τα ίδια .. λίγο από λίγο .. και γκρινιάζουν γιατί παίζουν οι μεγάλοι ..».


 

Αν μη τι άλλο καυστικός ο Άγγελος Τσάμης, καθώς αναφέρθηκε σε διαφορετικές νοοτροπίες, συμπεριφορές. Εσείς συμφωνείτε με τον πολύπειρο πόιντ γκάρντ;