Αναλυτικά τα όσα είπε στον Ρ/Σ Arena FM:

“Όλα ξεκίνησαν πριν τρεις μήνες. Ερχόμαστε στο Ιβανώφειο, κερδίζουμε με 23 πόντους, και χάνουμε. Ο Γκαγκαλούδης κάνει μαγικά πράγματα και χάνουμε. Ο Ηρακλής έχει 3000 κόσμο στο γήπεδο και μας κερδίζει. Γίνεται λόγος για τη διαιτησία. Πρόσφατα παίζουμε στο Κερατσίνι.

Παίξαμε στα ίσια, όπως και με τον Πανιώνιο. Ο Ηρακλής με νίκη έπαιρνε το πρωτάθλημα. Κερδίζουμε σχετικά εύκολα. Πάλι γίνεται λόγος για τη διαιτησία. Κάνει κάποιες δηλώσεις ο πρόεδρος του Ηρακλή, κ.Δρακόπουλος. Ερχόμαστε στο Ιβανώφειο και πάλι. Η ατμόσφαιρα πάλι εκπληκτική. 4000 κόσμος στο γήπεδο και ο Ηρακλής γηπεδούχος. Εκπληκτική παρουσία και μπράβο τους. Εγώ είμαι ΠΑΟΚτσής από το Κερατσίνι, αλλά ξέρετε ότι είμαι μπασκετικός και θέλω να τα λέω όπως είναι. Κερδίζουμε μέσα σε αυτό το γήπεδο και είναι κάτι που με κάνει πολύ περήφανο. 

Μαθαίνουμε ότι λέχθηκαν κάποια πράγματα στη μετάδοση και θέλουμε να προστατεύσουμε τον ιδρώτα των παικτών μας. Ίσως λόγω της έντασης να ήταν πιο σκληρή απ’ όσο έπρεπε. Ήταν μια κίνηση εν βρασμώ ψυχής και δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε με σένα (σ.σ. τον Νίκο Φετοκάκη), ούτε με το Eurohoops, το οποίο ευχαριστούμε.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, απλά θα πρέπει να μη γράφονται πράγματα που αδικούν ομάδες, όπως π.χ. τον Ηρακλή, γιατί τα όσα λέγονται για τη διαιτησία αδικούν τον ίδιο τον Ηρακλή, τον προπονητή του και τους παίκτες του. Κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, έχουν κάνει μια απίστευτη χρονιά και δεν τους αξίζει. Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων…”

 Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του Βαγγέλη Τσάπα