Τις υποχρεώσεις του ξεκινάει αύριο (Σάββατο 17/9) ο Φάρος ο οποίος υποδέχεται στο Κερατσίνι τον Ηρακλή, με τον πρόεδρο της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλη Τσάπα, με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας να καλεί τον κόσμο να της συμπαρασταθεί, και να βρεθεί δίπλα της.

Αναλυτικά:

Ο Βαγγέλης Τσάπας μίλησε στο faros-bc.gr ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς της ομάδας μας για το Κύπελλο Ελλάδας, αύριο με τον Ηρακλή στις 17:00 στο «Π. Νικολαΐδης». Ο κ. Τσάπας καλεί τον κόσμο του Φάρου Κερατσινίου και γενικότερα του Δήμου ώστε να βρεθεί και φέτος στο πλευρό της ομάδας μας. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Η ομάδα μας ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το αντρικό τμήμα του Φάρου Κερατσινίου έχει ως σκοπό να πρωταγωνιστήσει και εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου αλλά και στις κερκίδες,  όπου το οικογενειακό κλίμα και φέτος θα πρωταγωνιστήσει». Για να συνεχίσει, λέγοντας: «Καλούμε όλον τον κόσμο της περιοχής μας να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας αυτή. Τους παροτρύνουμε όλους να έρθουν στο γήπεδο και να φέρουν μαζί τους τις οικογένειές τους. Υποσχόμαστε ότι η ομάδα μας θα τους χαρίσει όμορφες στιγμές όπως όλες τις άλλες χρονιές». Εκτός των άλλων επισήμανε:
«Η ομάδα μας ανήκει πλέον στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ. Επίσης, το γυναικείο τμήμα μας φιλοδοξεί κι αυτό να πρωταγωνιστήσει στην Α2 κατηγορία . Στις υποδομές του Φάρου Κερατσινίου κάθε χρόνο παρουσιάζουμε αλματώδη βελτίωση της ποιότητάς μας ως Σύλλογος γενικότερα». Για να ολοκληρώσει, τονίζοντας:
«Καλή χρονιά με υγεία σ” όλους τους αθλητές μας και στις οικογένειές τους. Σας περιμένουμε στο γήπεδο να στηρίξετε την προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών που αγωνίζονται με τον Φάρο στο στήθος».