Ευτυχισμένος μεν, «μετρημένος» δε φάνηκε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Βαγγέλης Τσάπας. Ο πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα από τις εποχές της Β’ ΕΣΚΑΝΑ, μέχρι τη μεγαλύτερη μέρα της ιστορίας της κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διατήρηση του οικονειακού «κλίματος» ως το στοιχείο που κάνει τους παίκτες να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει μία πλειάδα προσώπων για την πορεία μέχρι και αυτή την τελευταία επιτυχία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για όσους μιλούν για το μεγάλο μπάτζετ της ομάδας: «Αποκλείσαμε τέσσερις ομάδες τις Α1 και έλεγαν ότι ο Φάρος έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ. Η ομάδα δεν έχει ούτε Βασιλειάδη, ούτε Σχορτσιανίτη, οπότε όχι δεν έχουμε τόσο μεγάλο μπάτζετ. Είναι άδικο για αυτά τα παιδιά και τον προπονητή να συζητάμε για το πόσο αξίζει η ομάδα και όχι για το πόσο δουλεύουμε. Ο Παπαμακάριος έπαιξε σήμερα σαν έφηβος, αλλά και άλλοι παίκτες που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους, παίζουν για τον Φάρο με την ψυχή τους».
 
Για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει: «Ο Φάρος είναι μια οικογένεια. Η ομάδα ακολουθεί την ίδια συνταγή, όπως αυτή που είχαμε ότι ήμασταν στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Από τότε είμαστε με τον ίδιο προπονητή, τον Ανδρέα Πολέμη που τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Είμαστε όλοι μια παρέα. Και στη Β΄ΕΣΚΑΝΑ κατέκριναν το ότι ο πρόεδρος έκανε τόση παρέα με τους παίκτες, αυτό κατακρίνουν και τώρα. Αυτό όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, ακόμα και αν μας βοηθήσει ο Θεός και ανέβουμε στην Α1. Να διατηρήσουμε την παρέα μας πάνω απ’ όλα και να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ».
 
Για τους στόχους του Φάρου και για τον αν είναι ένα «πυροτέχνημα»: «Δεν είμαι μάντης. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στην Α1 και να μείνουμε εκεί για πολλά χρόνια. Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι καιρό πίσω από την ομάδα, γινόμαστε περισσότεροι και επιφυλάσσουμε κάτι μεγαλύτερο, αν με το καλό βρεθούμε στην Α1. Το τελευταίο διάστημα, ο δήμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα μας, όπως και ο κόσμος του Κερατσινίου. Υπάρχει μπασκετικός κόσμος και θέλουμε να έχουμε όλο και περισσότερους κοντά μας».