Ο τραυματισμός του Λευτέρη Ακεψιμαίδη στον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά, έκοψε την… ανάσα όσων των παρακολούθησαν, όμως ευτυχώς η ζημιά θα αποκατασταθεί σχετικά σύντομα. Ο γκαρντ του Φίλιππου Βέροιας ήταν τυχερός στην… ατυχία του, καθώς μετά τη σφοδρή σύγκρουση με τον Σάββα Ηλιάδη και το χτύπημα στην άνω γνάθο, βρέθηκε ο κατάλληλος γιατρός στο γήπεδο προκειμένου να τον φροντίσει. Συγκεκριμένα, στο κλειστό της Βέροιας ήταν το Σάββατο ένας οδοντίατρος, ο οποίος παρείχε όχι μόνο τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη του Φιλίππου, αλλά τον οδήγησε στη συνέχεια στο νοσοκομείο και τον υπέβαλε σε ένα είδους επέμβασης, χάρη στην οποία αποκαταστάθηκαν τα δύο χαμένα δόντια του αθλητή.

Ο Ακεψιμαίδης είναι ακόμη πρησμένος και ασφαλώς δεν μπορεί να προπονηθεί, όμως οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μικρό διάστημα απουσίας του από τα παρκέ. Σίγουρα θα χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρκαδικό, όμως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Η προετοιμασία του Φιλίππου για τη συνάντηση της Τρίπολης συνεχίζεται χωρίς άλλα προβλήματα, με τον κόουτς Δημήτρη Γκίμα να δίνει βάρος σε θέματα τακτικής, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη μέχρι να φτάσει η ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.