Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Πέρκο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας αλλά και του Δημήτρη Γεροφώτη, στον ρόλο του ασίσταντ και πλέον σειρά παίρνει ο σχεδιασμός του ρόστερ. Η φιλοσοφία των “πρασίνων” για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα στηριχθεί στο μοτό… “τόπο στα νιάτα“, μιας και σύμφωνα με τις προθέσεις της διοίκησης αλλά και του τεχνικού τιμ στόχος είναι η δημιουργία μιας κατ’ εξοχήν νεανικής ομάδας.

Το περσινό ρόστερ είχε μέσο όρο ηλικίας τα 24 έτη καθώς οι προσθήκες των Ηλιάδη, Κέκελη κρίθηκαν απαραίτητες για να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας. Αυτό όμως θα αλλάξει τη νέα σεζόν και ο μ.ο. ηλικίας θα πέσει ακόμη περισσότερο, καθώς θα δοθεί ακόμη περισσότερος χρόνος στους “μικρούς” της ομάδας που αποτελούν και τη χρυσή ελπίδα του Ερμή.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει φέτος ο διεθνής έφηβος Θάνος Καμαριώτης όπου προορίζεται για τη θέση του βασικού στο “3“. Από κοντά και οι Γκόνος, Ζησόπουλος, Δέτσικας που θα αποτελούν τα back up στις θέσεις “1”, “2”, “3”. Οι τρεις αυτοί έφηβοι έλαβαν μικρό χρόνο συμμετοχής την περσινή χρονιά, ωστόσο για φέτος οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες μιας και θα έχουν ολοκληρώσει και τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Η διοίκηση του Ερμή θέλει να προσθέσει δύο ακόμη έφηβους στο ρόστερ της, έναν για τη θέση του βασικού στο “4” και άλλον έναν για back up στο “5”.

Από όλα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι τη φετινή χρονιά ο Ερμής θα πορευτεί με έξι έφηβους και έξι άνδρες κάτι που αποτελούσε και την προγραμματική βάση του τριετούς πλάνου που χάραξε πέρσι η διοίκηση της ομάδας.