Ο Εθνικός δείχνει ότι θα μείνει «ζωντανός» και δεν θα οδηγηθεί σε διάλυση μέσω της αποχώρησης του από την Α2. Η ομάδα του Πειραιά παλεύει να μείνει όρθια και να κατορθώσει να σταθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και σε πρώτη φάση μάλιστα δείχνει να τα καταφέρνει και φαίνεται ότι θα πετύχει τον σκοπό της. Μάλιστα γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί κανονικά η ομάδα στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (19/9) με τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο Εθνικός ανακοίνωσε την διοίκηση αναλαμβάνει η Επιτροπή παλαιμάχων του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου, που αποτελείται από τους: Κώστα Μπρούστα, Θέμη Κορκόδειλο και Γιώργο Μακρινό. Επίσης οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν ότι το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα… κρατάει ένα παιδί της ομάδας. Ο λόγος για τον παλαίμαχο παίκτη του Εθνικού και νυν προπονητή, ο Θοδωρής Παλαιοχωρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού για τη νέα διοίκηση και το νέο προπονητή της ομάδας:

«Ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την πρόσληψη του Θεόδωρου Παλαιοχωρίτη ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου. Oι προπονήσεις ξεκινούν αύριο στις 15:00 στο Π.Σαλπέας

Ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει ότι η Επιτροπή παλαιμάχων του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου, αποτελούμενη από τους: Κώστα Μπρούστα, Θέμη Κορκόδειλο και Γιώργο Μακρινού αναλαμβάνει την Διοίκηση του τμήματος».