Δύο από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής περσινής πορείας της Αγίας Παρασκευής και βασικά στελέχη της ομάδας, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για ακόμη ένα χρόνο.

Ο λόγος για τους Σωκράτη Μαναβόπουλο και Ντίνο Σίννη, οι οποίοι συμφώνησαν με την διοίκηση του συλλόγου για την ανανέωση των συμβολαίων τους, τα οποία και υπέγραψαν.

Τόσο ο 31χρονος φόργουορντ, όσο και ο 32χρονος γκαρντ, αποτέλεσαν από την πρώτη στιγμή της έναρξης του σχεδιασμού βασικές προτεραιότητες για την ομάδα και τον κόουτς Νίκο Χατζηπανηγύρη και η θετική έκβαση των συζητήσεων χαροποίησε τους πάντες στη ΚΑΠ.

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται και ο αρχηγός Γιώργος Ζερβός, ενώ στο ρόστερ θα παραμείνει και ο νεαρός γκαρντ Τάσος Καρτέρης. Αντίθετα, ο Ανέστης Μάτος δεν θα συνεχίσει στην “Αγία”, καθώς ο παίκτης θα αφοσιωθεί στις επαγγελματικές του δραστηριότητες και θα επιστρέψει στην Αταλάντη.

Παίρνει και Άρχο

Στα μεταγραφικά, μετά την απόκτηση του Μπουρδάνου, η Αγία Παρασκευή επενδύει στο νέο… αίμα και σύντομα αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 21χρονου πόιντ γκαρντ Στέφανου Άρχου, ο οποίος ανήκε στον Χολαργό.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Γιάννη Κακιούζη, το θέμα παραμένει ανοιχτό… Η ΚΑΠ θέλει να εντάξει τον πολύπειρο φόργουορντ στο δυναμικό της και του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, όμως προς το παρών υπάρχει μια σημαντική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να απέχουν από την συμφωνία…