Αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των ανανεώσεων με τους παίκτες του περσινού βασικού κορμού, η Νέα Κηφισιά προχωράει στην μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ, δίνοντας βάση στο… νέο αίμα. Έτσι, όπως είχε γράψει το basketblog, ο Γιώργος Μουρίκης είναι εδώ και λίγη ώρα μέλος της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Ο νεαρός σέντερ (22, 2.04), είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στο διάστημα των δοκιμαστικών προπονήσεων της ομάδας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου άναψε το… πράσινο φως για την απόκτηση του.

Ο Μουρίκης, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ψυχικού, υπέγραψε πριν από λίγο το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους και πλέον θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.

Την απόκτηση του Μουρίκη θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς εισήγηση του κόουτς της Κηφισιάς είναι η απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων ακόμη αθλητών. Το βάρος θα δοθεί σε νέους παίκτες, κάποιοι εξ’ αυτών βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο και αγωνίστηκαν στο χθεσινό προπονητικό φιλικό με τον Αετό, αλλά και σε πιο έμπειρους.