Το Λαύριο δεν σταματάει να ενισχύεται, καθώς ο Χρήστος Σερελής θέλει να φτιάξει μια μαγιά έμπειρων παικτών αλλά και νέου «αίματος» που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής, σε ένα αναμφισβήτητα δύσκολο πρωτάθλημα που αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Οκτώβρη.

Έτσι στο Λαύριο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδριανός Περδικάρης (2,03 – 23 ετών) για την μεταγραφή του οποίου σας είχαμε ενημερώσει στις 12/6 (Στο Λαύριο ο Περδικάρης), ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι συνοδοιπόροι το στον περσινό Ηλυσιακό, Τάκης Νικολακόπουλος (1,95 – 21 ετών) και Δημήτρης Κακλαμανάκης (2,05 – 21 ετών). Για τον Πυργιώτη γκαρντ σας είχανε ενημερώσει από τις 6/6 (Πλησιάζει ο Νικολακόπουλος στο Λαύριο), με τον ίδιο να κάνει πολύ καλή χρονιά σε Ηλυσιακό και Παγκράτι. Εξαιρετική κίνηση φαντάζει και αυτή του Δημήρτη Κακλαμανάκη, ο οποίος είχε 6,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 11 παιχνίδια.

Ο τέταρτος που υπέγραψε στο Λαύριο είναι ο πολλά υποσχόμενος γκαρντ Γιάννης Καπώνης (1,90 – 22 ετών) που αγωνίζονταν πέρυσι στον Πρωτέα Βούλας, και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.