Ανακοίνωση, με την οποία προέβη σε υπενθύμιση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, εξέδωσε η ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί, στην προσπάθεια τους να απευθύνουν ακόμη ένα κάλεσμα στο κοινό τους, αναφέρουν αναλυτικά τις τιμές των καρτών, με έκπτωση για συγκεκριμένες κατηγορίες κοινωνικών ομάδων.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ, που θα συμμετέχει φέτος στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ είναι έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, πάντα για την πόλη της Λάρισας και με τους φιλάθλους στο πλευρό της.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 είναι οι εξής:

1η Κατηγορία: Αφορά φοιτητές, ανέργους και μέλη συνδέσμων της ΑΕΛ. Το κόστος αγοράς ανέρχεται στα 25 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 35-3ος όροφος), μόνο με την παρουσίαση των κατάλληλων στοιχείων και εγγράφων που θα αποδεικνύουν την ιδιότητά του.

2η Κατηγορία: Διαθέσιμα για όλο το κοινό και τους φίλους της ομάδας με κόστος 50 ευρώ.

3η Κατηγορία-VIP: Διατίθενται σε συγκεκριμένο αριθμό με κόστος 100 ευρώ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται Από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα έως και τις 8 το βράδυ στα γραφεία της ομάδας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 35-3ος όροφος), καθώς και από το κατάστημα «Vintage in housepub» στην οδό Φρίξου 6. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Τηλ. πληροφοριών 2410 255 944 (απογευματινές ώρες) και 6978668874».