Με ανακοίνωσή της, η Κύμη αναγνώρισε την ανωτερότητα του Φάρου στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα του Κερατσινίου για την άψογη φιλοξενία της.

Οι Ευβοιώτες δεν φάνηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα ανταγωνιστικοί, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν βαριά ήττα από την ομάδα του Ανδρέα Πολέμη με 94-65 στο πλαίσιο της 14ης ανταγωνιστικής της Α2.

Οι άνθρωποι της Κύμης παραδέχθηκαν την ανωτερότητα των αντιπάλων τους, ευχαριστώντας τους ταυτόχρονα για την φιλοξενία που τους επεφύλαξαν στο “Π. Νικολαϊδης“. υποσχόμενοι να ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο. Επίσης, απολογήθηκαν στον κόσμο τους για αυτό το αποτέλεσμα, εκφράζοντας τη βεβαιότητά τους πως η ήττα αυτή θα λειτουργήσει προς όφελος της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βαριά ήττα για την ομάδα μας από τον πολύ δυνατό και έμπειρο Φάρο με τελικό σκορ 94-65. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φάρου για την τεράστια σε όλα τα επίπεδα νίκη. Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια του Φάρου για τη άψογη φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο μέγιστο στο δεύτερο γύρο!!! Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν σήμερα στο γήπεδο αλλά και αυτούς που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση και τους ζητάμε το λιγότερο ένα συγνώμη. Υποσχόμαστε ότι η ομάδα μας θα βγει ακόμα πιο δυνατή από αυτό το άσχημο αποτέλεσμα και θα επιστρέψει άμεσα στις νίκες, αρχής γενομένης από το επόμενο Σάββατο στην έδρα μας με αντίπαλο την Πάτρα.»