Ο Ιωνικός Νικαίας έδωσε άλλο ένα μπασκετικό ρεσιτάλ σήμερα (23/2) στο Μεσολόγγι. Πάτησε το γκάζι ως το τέρμα, πήρε τη νίκη με 70-53, έμεινε στην 1η θέση και συνέχισε την τρελή κι απίθανη πτήση του προς την Α1. Ρεσιτάλ, όμως, έδωσε και ο κόσμος της ομάδας. Δεκάδες φίλαθλοι των Νικαιωτών έδωσαν… παράσταση στο γήπεδο του Χαρίλαου Τρικούπη, το έκαναν να θυμίζει «Πλάτωνα» και βοηθήσαν κι αυτοί την ομάδα να φτάσει στην μεγάλη και άνετη νίκη.

Οι οπαδοί του Ιωνικού δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και να ενισχύουν την ομάδα με τα χειροκροτήματα, τις ιαχές και τα συνθήματά τους.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ιωνικού, Βαγγέλης Τσάπας θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο που έδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί τον «έκτο παίκτη» της ομάδας, είναι πάντα δίπλα της και την ωθεί προς τις νίκες, αλλά και προς την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ο «αρχιτέκτονας» του Ιωνικού ανέβασε ένα post στο Facebook στο οποίο έβγαζε το καπέλο στον κόσμο για την παρουσία του στο Μεσολόγγι και ανέφερε στο μήνυμά του:«Χαρίλαος Τρικούπης – Ιωνικός 53-70… Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια βαθιά υπόκλιση»!

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΑΠΑ