Ο Απόλλωνας Πάτρας χάλασε την γιορτή που είχε ο Εθνικός στην έδρα του για να γιορτάσει τα 95 του χρόνια, καθώς κέρδισε τους Πειραιώτες με 84-79.

Μετά το παιχνίδι οι παίκτες του Εθνικού Αντώνης Κυρίτσης και Θοδωρής Ασημακόπουλος μίλησαν για την ήττα, αλλά στάθηκαν πιο πολύ στην επόμενη μέρα και υποσχέθηκαν ότι θα δουλέψουν σκληρά και η ομάδα θα γίνει καλύτερη.

Ο  Αντώνης Κυρίτσης είπε μεταξύ άλλων:  «Eίναι μεγάλη μέρα για τον Εθνικό. Ιστορικός σύλλογος κλείνουν 95 χρόνια από την ίδρυσή του, έγιναν κάποιες βραβεύσεις. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε αρκετά καλά.Η ομάδα είναι νέα, προπόνηση με προπόνηση γινόμαστε καλύτεροι. Εχουμε δείξει άλλο πρόσωπο. Και τρώγοντας έρχεται η όρεξη,. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι. Εχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που μας βοηθάει πάρα πολύ, ώστε να έχουμε μια καλή πορεία»

Ο Θοδωρής Ασημακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ηταν μια μεγάλη γιορτή. Ηταν σημαντικό που ήταν εδώ ο κόσμος παλαίμαχοι. Το παιχνίδι φτάσαμε κοντά σερ απόσταση αναπνοή, αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη. Ηταν το καλύτερο παιχνίδι μας φέτος και παίξανε όλα τα παιδιά με ψυχή. Παίξαμε για τον κόσμο, για τους  εαυτούς μας, για τον προπονητή»

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ