All in για την παραμονή κάνει η ομάδα της Βέροιας, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντίνο Καλαμπάκο. Ο Φίλιππος προερχόταν από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Τετάρτη δίνει ένα πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στο Αγρίνιο, το οποίο θέλει να κερδίσει για να κάνει το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τέλος ο έμπειρος τεχνικός πραγμοτοποίησε την πρώτη του προπόνηση στον τρίτο φετινό του σταθαμό, αφού είχαν προηγηθεί οι θητείες στον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Κεραυνό Στροβόλου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλίππου Βέροιας:

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντίνο Καλαμπάκο. Ο πολύπειρος προπονητής ξεκίνησε τη σαιζόν στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, η οποία αγωνίζεται επίσης στην Α2 Εθνική Κατηγορία και συνέχισε στην ομάδα του Κεραυνού Στροβόλου στην Κύπρο, απ’ όπου και αποχώρησε πρόσφατα.

Καλωσορίζουμε τον Ντίνο Καλαμπάκο στην πόλη μας κι ευχόμαστε να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο νέος προπονητής του Φιλίππου αμέσως μόλις έφτασε στην πόλη της Βέροιας συναντήθηκε με τους παίκτες στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” με τους οποίους είχε για αρκετή ώρα συζήτηση ενώ στην συνέχεια έκανε και την πρώτη του προπόνηση. Δείτε στο παρακάτω video τι δήλωσε ο νέος προπονητής του Φιλίππου Βέροιας