Ο Φίλιππος Βέροιας αύριο στις 17:00 το απόγευμα δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή του στην κατηγορία, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον ΑΟ Αγρινίου. H oμάδα της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-1, με συνέπεια να θέλει μόνο τη  νίκη για να ξαναεπιστρέψει το ζευγάρωμα στο Αγρίνιο και να μείνει ζωντανός αναφορικά με την παραμονή στην Α2. 

Όπως είναι αναμενόμενο υπάρχει κινητοποίηση στον οργανισμό της Ημαθίας, με τον ίδιο τον σύλλογο αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, δίνοντας ως κίνητρο την δωρεάν είσοδο. Τέλος μέσω δημοσίευσης του στο Facebook ο επικεφαλής του συνόλου του Καλαμπάκου Ηλίας Λαζός άφησε αιχμές για συμβάντα, με τα οποία θα ασχοληθεί πιο μετά.

Αναλυτικά η δημοσίευσή του:

«Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι! Πάμε ΟΛΟΙ μαζί την Τετάρτη με κόσμιο τρόπο να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να παίξουμε τα ρέστα μας το Σάββατο στο Αγρίνιο. Όλα τα υπόλοιπα (για κάποιους ανορθόγραφους που βγάζουν γελοίες ανακοινώσεις και κάνουν like μεταξύ τους και κάποιους «κυρίους» με γκρι αμφίεση που νομίζουν ότι είναι διαιτητές) στην ώρα τους…».