Τρία φιλικά παιχνίδια σε διάστημα πέντε ημερών έδωσε ο Φίλιππος Βέροιας την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα του Χρήστου Μπλατσιώτη αντιμετώπισε κατά σειρά την Ελευθερούπολη, το Μακεδονικό και την Αρετσού, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Την Τετάρτη (16/9) ο Φίλιππος ηττήθηκε στην Καβάλα από την Ελευθερούπολη με 72-68, στο πρώτο και δυνατότερο από τα τρία παιχνίδια προετοιμασίας. Σειρά είχαν το Σαββατοκύριακο (19-20/9) δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη. Στο πρώτο εξ αυτών οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν το Μακεδονικό 79-68 και στο δεύτερο την Αρετσού με το εμφατικό 89-51.

Η σύνθεση του Φίλιππου στο ματς με το Μακεδονικό: Αγραφιώτης 2, Ελευθεριάδης 14, Ντόβας 8, Κοθράς 7, Παραπούρας 11, Σουτζόπουλος 11, Καραγεωργίου 4, Καντάρκος 4, Πιλκούδης 13, Τσεσμετζίδης, Χρυσανθάκης 5.

Ο επόμενος σταθμός για τον Φίλιππο είναι το τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (26-27/9), στο οποίο θα συμμετάσχουν η ομώνυμη ομάδα, η Νίκη Βόλου και οι Τιτάνες Παλαμά. Αυτά θα είναι εκτός απροόπτου τα τελευταία φιλικά πριν από το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Βέροια στις 3/10 εναντίον του Κόροιβου.

«Ευχαριστούμε πολύ τις 3 ομάδες που αντιμετωπίσαμε μέσα στην εβδομάδα και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία στα πρωταθλήματα στα οποία θα συμμετάσχουν την τρέχουσα αγωνιστική σαιζόν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Βέροιας.