Ο Αρκαδικός αναζητά βαθμούς σε κάθε του παιχνίδι και ειδικά αυτό το Σάββατο η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς υποδέχεται στη Τρίπολη τον φορμαρισμένο Φιλαθλητικό. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έδειξε και στο ματς με το Λαύριο ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, όμως το ζητούμενο είναι να αρχίσουν να έρχονται και οι νίκες που θα βοηθήσουν την ομάδα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

“Δίνουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι σε μία πολύ αθλητική ομάδα, με καλή ομοιογένεια, όπως είναι  Φιλαθλητικός, που δίκαια συγκαταλέγεται μεταξύ των ομάδων-φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία“, δήλωσε ο τεχνικός του Αρκαδικού ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης και πρόσθεσε:

“Εμείς προετοιμαζόμαστε σκληρά όλη την εβδομάδα, όπως για κάθε αγώνα και το Σάββατο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό και θεαματικό παιχνίδι, που να το ευχαριστηθεί ο κόσμος στο γήπεδο.

Η προετοιμασία των Αρκάδων ολοκληρώνεται αύριο με μοναδικό πρόβλημα κάποιες ενοχλήσεις του Θόδωρου Τσιότρα στον δικέφαλο. Πάντως, ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή και το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί θα κριθεί την τελευταία στιγμή από τον Καστρίτη.

 

Πηγή: arcadia-sports.gr