Η εντός έδρας ήττα από τη Λιβαδειά ανήκει στο παρελθόν για τον Αετό, ο οποίος έχει μπροστά του πολύ δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο (29/11) στη Λευκάδα, την ισχυρή Δόξα. Ο Βασίλης Μιχόπουλος σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΓΑΣ ΑΕΤΟΥ στο Facebook υπογράμμισε την δυσκολία της συνάντησης στη Λευκάδα, όμως τόνισε ότι η ομάδα έχει πεισμώσει μετά την ήττα από τη Λιβαδειά. Αναλυτικά τα όσα είπε ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ:

Για την εντός έδρας ήττα από τη Λιβαδειά: “Σίγουρα ήταν μια… κακή ήττα η οποία όμως μας πείσμωσε ενόψει της συνέχειας. Τέτοιες ήττες ενώνουν την ομάδα ώστε να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο στο επόμενο ματς και να είμαστε καλύτεροι. Πάντως δεν μένουμε άλλο σε αυτή την ήττα αφού ακολουθούν εξίσου κρίσιμα και δύσκολα ματς”.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: “Αναμφίβολα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη κόντρα σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας, με υψηλό μπάτζετ και ποιοτικούς παίκτες. Το γεγονός ότι άλλαξε προπονητή θα παίξει σίγουρα θετικό ρόλο στην ψυχολογία του αντιπάλου, ο οποίος είναι το φαβορί στην μεταξύ μας αναμέτρηση”.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Αετός: “Στα κρίσιμα σημεία των αγώνων χάνουμε εύκολα την συγκέντρωση μας και αυτό πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να έχουμε σωστή και αποτελεσματική αμυντική λειτουργία προκειμένου να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού της Δόξας όπως ο Αποστολίδης“.