Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Διαγόρας Δρυοπιδέων μετά και την αποχώρηση του Σπύρου Σαμόλη από την τεχνική ηγεσία, του ανθρώπου που ανέβασε την ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε το πρωί τη συνεργασία του με τον Ερμή Αγιάς και πλέον βρίσκεται προ των πυλών της τρίτης ομάδας που θα κοουτσάρει φέτος, με στόχο την είσοδο της ομάδας στα playoffs. Ο Σκαραφίγκας έχει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν στον Διαγόρα ενώ και ο ίδιος ο κόουτς θα είναι πλέον στην Αθήνα, μιας και αποτελούσε τροχοπέδη για τον ίδιο το γεγονός ότι βρισκόταν μακριά από την οικογένεια του.

Στα υπόψιν υπάρχει και η λύση του Μάριου Γούναρη, με την περίπτωση του πρώην τεχνικού του Ιωνικού Νικαίας να βρίσκεται στη λίστα των ιθυνόντων του Διαγόρα, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια ουσιαστική πρόταση. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση Σκαραφίγκα, κάτι που δεν φαντάζει πιθανό αυτή τη στιγμή, τότε θα μπουν σε προτεραιότητα οι περιπτώσεις τόσο του Μάριου Γούναρη, όσο και του Στέργιου Κουφού.

Στον Διαγόρα επιθυμούν την άμεση πρόσληψη προπονητή, με δεδομένο ότι το Σάββατο (19/01) υπάρχει το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη Κω.