Kαλώς – κακώς και με την άδεια της… ΕΣΗΕΑ (προκειμένου για τα site) επιστρέφουμε. Και φυσικά επιστρέφουμε με είδηση, που λίγο ήθελε να καταντήσει μπαγιάτικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο Βαγγέλης Κουκουράβας παρά την αρχική συμφωνία του με την ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έξοδο. Η δυσεπίλυτη “άλγεβρα” που προκάλεσαν οι κανονισμοί της ΕΟΚ, με τον περιορισμό των αθλητών που “έχουν το μειονέκτημα” να είναι πάνω από 22 ετών, “δεν βγαίνει“.

Ο έμπειρος γκαρντ γνωρίζει τις συνέπειες απ’ αυτή την εξέλιξη, όπερ σημαίνει μικρότερος χρόνος συμμετοχής, ως εκ τούτου φέρεται να συζήτησε με τον προπονητή του και τους υπεύθυνους της ΑΕΚ και ζήτησε να… φύγει. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος πάντως ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του κατά την περίοδο που τελείωσε, γι’ αυτό και είχε εισηγηθεί την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ αναζητεί βασικό πλέι μέικερ, δεύτερος (κατά τα φαινόμενα) θα είναι ο Αλέξης Φαλέκας, στον “άσο” αγωνίζεται ο Βαγγέλης Τζόλος, ενώ ενδεχομένως θα αποκτηθεί και νεαρός που θα αγωνίζεται στην περιφέρεια.