Φιλανθρωπία με αγωνιστική δραστηριότητα θα συνδυάσουν αύριο (Σάββατο) τα Τρίκαλα και η Δόξα Λευκάδας. Οι δύο ομάδες σε μια… πρόβα για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, θα κοντραριστούν αύριο (Σάββατο) στο κλειστό των Τρικάλων, σε ένα δυνατό φιλικό που θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Με την στήριξη του Δήμου, της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών και άλλων τοπικών φορέων, τα έσοδα από τις εισπράξεις θα μοιραστούν σε ιδρύματα της Θεσσαλίας, ενώ θα συγκεντρωθούν ρούχα, τρόφιμα και άλλα ήδη πρώτης ανάγκες για τις άπορες οικογένειες της πόλης.

“Ειδικά τέτοιες μέρες  οφείλουμε να κοιτάξουμε τον συνάνθρωπο και να στηρίξουμε έμπρακτα τον διπλανό μας στα δύσκολα. Θέλουμε δίπλα μας όσο το δυνατόν περισσότερους Τρικαλινούς και ας φέρουν ότι μπορούν και θέλουν (ιματισμό, τρόφιμα, φάρμακα), ενώ υπάρχει και κουπόνι με συμβολική τιμή”, δήλωσε σχετικά με τον φιλικό αγώνα ο πρόεδρος των Τρικάλων Νίκος Χλωρός.

Στο ημίχρονο της συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ. θα απονεμηθούν από τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ κ. Φαρμάκη τα μετάλλια στην Τρικαλινή ομάδα, για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και της ανόδου στην Α2.