Καλή εμφάνιση παρά την ήττα πραγματοποίησε η Αγία Παρασκευή κόντρα στο Ρέθυμνο από το οποίο κι ηττήθηκε με 98-80 στο χθεσινό φιλικό. Άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους δύο προπονητές των ομάδων, οι οποίοι δοκίμασαν πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις. Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα:

“Θετικότατες εντυπώσεις άφησε η ανανεωμένη ΚΑΠ στο τρίτο και πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας, κόντρα στον -τέταρτο της περσινής Α1- ΑΓΟΡ, παρά την ήττα από τους Ρεθυμνιώτες με 80-98, δύο μέρες πριν από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα μας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόντρα στο πανίσχυρο -και αρκετά ενισχυμένο- Ρέθυμνο του Θανάση Γιαπλέ και απέδωσε κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που οι παίκτες μας αποτύπωσαν σε ικανοποιητικό βαθμό πολλά από αυτά που έχουν δουλέψει με το τεχνικό τιμ μέχρι τώρα στην προετοιμασία. Έτσι, η ΚΑΠ -παρότι θέλει ακόμη μπόλικη δουλειά και έχει πολύ δρόμο μπροστά της ούτως ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα- έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει της “μάχης” του Κυπέλλου με τον Ερμή στον Λαγκαδά, το προσεχές Σάββατο (14/9, 17:00).

Το τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε στο πιο “χορταστικό”, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικό μπάσκετ (εξ ου και το εντυπωσιακό επιμέρους 28-28) αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Κοντόπευκου.

 Απ’ τη μεριά του, ο ΑΓΟΡ απέδειξε, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, ότι δίκαια πρωταγωνιστεί στην Α1, με τους νεοφερμένους παίκτες του –Έλληνες και ξένους- να δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία.

Άκρως θετική ήταν και η μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων στο κλειστό του Κοντόπευκου, παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα η Εθνική Ελλάδος έδινε τον κρισιμότερο αγώνα της στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας κόντρα στην Ισπανία.

Δεκάλεπτα: 17-21, 36-50, 52-70, 80-98″