Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν λίγο από τις δυνατές προπονήσεις, αλλά και να δοκιμάσουν τις τακτικές που δουλεύουν τόσο καιρό, είχαν οι παίκτες του Δούκα σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Παπάγο.

Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη επικράτησε με σκορ 67-57, με το ανεπίσημο ντεπούτο τους να πραγματοποιούν οι Γκιγιέρμο Ρούμπιο, Ανδρέας Κανονίδης, Δημήτρης Κομποδιέτας και Αλέξης Ράπτης, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Μανώλης Παπαμακάριος και Παναγιώτης Καυκής.

Δεκάλεπτα: 13-23, 40-39, 56-51, 67-57.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Σάββας Συμεωνίδης δήλωσε:

«Ο μεγαλύτερος όγκος δουλειάς που έχουμε κάνει είναι στην φυσική κατάσταση, στο να εντάξουμε κάποια πράγματα στην φιλοσοφία μας. Δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι, λογικό άλλωστε για την εποχή. Κρατάμε όμως την μαχητικότητα, το πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά και σε πολλά σημεία βγήκαν και πράγματα που δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα.

Καταλαβαίνετε όμως πως όταν σε δέκα ημέρες, δουλεύεις 70% σε φυσική κατάσταση, το υπόλοιπο 30% όταν είναι μπάσκετ, δεν είναι εύκολο για την ομάδα να βρει ρυθμό για να παίξει ένα τέτοιο φιλικό. Και ο Παπάγος δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα, είναι μια καλή ομάδα που στάθηκε αρκετά καλά».

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι του Δούκα είναι την Παρασκευή 9/9, στην Χαλκίδα, με την Κύμη.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τις επίσημες σελίδες των δυο ομάδων