Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα θα λάβει χώρα αύριο (Τρίτη 4/11, 6 μ.μ.) στο “Ιβανόφειο”, καθώς η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (International Police Association) και η ΚΑΕ Ηρακλής θα δώσουν αγώνα φιλίας προς τιμήν του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που συμπληρώνει 43 χρόνια προσφοράς στο ελληνικό μπάσκετ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα βραβευτούν οι καταξιωμένοι Θεσσαλονικείς τεχνικοί, Θόδωρος Ροδόπουλος, ο γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ, Παρασκευάς Μουρατίδης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Το φιλικό θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ηρακλή να προετοιμαστεί καλύτερα για τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Ερμή Λαγκαδά και ο κόουτς Γιώργος Κυρούδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.
Εξάλλου, ο “Γηραιός” περιμένει τα αποτελέσματα της έφεσης που έχει κάνει προκειμένου να μειωθεί η ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που έχει επιβληθεί από πέρσι στην ομάδα, με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί ήδη δύο δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς τον κόσμο του (με Δόξα Λευκάδας και Αετό).