Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη – πρόκριση επί της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά και με χαμηλωμένο προφίλ και τόνους, οι παίκτες του Κόροιβου έχουν ξεκινήσει τη προετοιμασία τους για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Αθλητές και τεχνικό τιμ δεν χάνουν τον προσανατολισμό τους και συνεχίζουν να προετοιμάζονται για το βασικό τους στόχο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που δεν είναι άλλος από το εξαιρετικά απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουν στην τύχη του το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου το προσεχές Σάββατο. Η αναμέτρηση με τους “θαλασσί” αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για το συγκρότημα της Ηλείας, το οποίο θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και ότι προκύψει…

Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας του ο Κόροιβος θα αντιμετωπίσει τη Πέμπτη το απόγευμα σε φιλικό αγώνα τον Προμηθέα, στο κλειστό της Αμαλιάδας. Η πατρινή ομάδα είναι νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική, όμως ενισχύθηκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι, γεγονός που θα την κάνει ανταγωνιστική απέναντι στους παίκτες του Κοροίβου.