Η Νέα Κηφισιά είναι μέσα στα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1 και αύριο (Τετάρτη) θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μια καλή… πρόβα για του χρόνου, εάν καταφέρει βέβαια να πετύχει τον στόχο της.

Οι “κόκκινοι”, εκμεταλλευόμενοι και την διακοπή του πρωταθλήματος της Α2, θα δώσουν ένα πολύ δυνατό φιλικό, κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό της Κηφισιάς (6 μ.μ.) και απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας (με νέο προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη), οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους αλλά και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φίλιππο Μοσχοβίτη, ο οποίος θα μείνει προληπτικά 3-4 ημέρες εκτός προπονήσεων λόγω μίας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ικανοποίηση στην ομάδα για τη νίκη στη Τρίπολη και την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Αρκαδικό. Ειδικότερα υπάρχουν πολλά χαμόγελα για τις… παλιοσειρές, Σάββα Νικητάκη και Χρήστο Πετροδημόπουλο που πραγματοποίησαν εξαιρετικό παιχνίδι και απέδειξαν πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία τους στη προσπάθεια της ΑΕΝΚ να κατακτήσει την άνοδο.