Φιλικό αγώνα θα δώσει η Κύμη με το Λαύριο την Παρασκευή(11/12) εκμεταλλευόμενη και τη διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 . Έτσι θα δοθεί ευκαιρία στις δυο ομάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας που θα έχουν στα πρωταθλήματα της Α2 και Basket-League αντίστοιχα.

 Η Κύμη από την μια πλευρά έχει στόχο την άνοδο στην Α1 και το Λαύριο θέλει να εξασφαλίσει τη παραμονή στην Basket-League,οπότε τέτοιες αναμετρήσεις πάντα βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστικη κατάσταση των ομάδων.

Η διοίκηση του Λαυρίου ανακοίνωσε ότι όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στο ειδικό σχολείο της περιοχής, ενώ έβαλε προαιρετικό εισιτήριο εισόδου στα 2 ευρώ

Αναλυτικά

Το πρωτάθλημα της Α2 δεν έχει αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε οι ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στις 19 Δεκέμβρη. Το τεχνικό επιτελείο του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης θέλοντας να κρατήσει την ομάδα σε αγωνιστική εγρήγορση αποφάσισε να δοθεί ένα πολύ δυνατό φιλικό ματς. Αντίπαλος μας θα είναι το Λαύριο που αγωνίζεται στην Α1. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30. Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει προαιρετικό αντίτιμο 2 € έναντι εισιτηρίου και τα έσοδα θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Ειδικό Σχολείο Λαυρίου.