Το πλάνο του Φιλαθλητικού να εμπιστεύεται νεαρά παιδιά και να στηρίζει πάνω τους τον αγωνιστικό του σχεδιασμό έχει αποδώσει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια με τις διαδοχικές ανόδους της ομάδας. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να… αλλάξει η (επιτυχημένη) συνταγή. Ο Τάκης Ζήβας, άλλωστε, έχει καταδείξει πολλάκις πως μπορεί να συνεργαστεί με “μικρούς” και να δημιουργήσει ομάδες που παίζουν ωραίο μπάσκετ, αλλά, ταυτόχρονα, κάνουν πρωταθλητισμό.

Γι αυτό το λόγο, ο έμπειρος τεχνικός έχει βάλει στο “στόχαστρό” του ακόμα έναν φέρελπι μπασκετμπολίστα, ο οποίος έχει δώσει σπουδαία δείγματα γραφής μέχρις στιγμής. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδιονυσίου (18, 1.88), ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Δούκα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο ύψους 1μ88 πόιντ γκαρντ αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες της Ελλάδας για το μέλλον καθώς το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει σε συνδυασμό με τα περιθώρια εξέλιξης που έχει τον καθιστούν μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο πρώην, πλέον, παίκτης του Δούκα αποτελεί μέλος της Εθνικής Εφήβων και η περίπτωσή του μόνο… απαρατήρητη δεν περνάει, με τους ανθρώπους του Φιλαθλητικού να τον έχουν, ήδη, προσεγγίσει βλέποντας στο πρόσωπό του ακόμα έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλά στον σύλλογο.