Ο Πανιώνιος συνεχίζει να «χτίζει» σε στέρεες βάσεις, το νέο ρόστερ του για τη σεζόν που θα τον βρει στην Α2, με ξεκάθαρο στόχο την επάνοδο στην Basket League. Μετά την απόκτηση των Νίκου Μπάρλου και Τάσου Δημητριάδη, οι «κυανέρυθροι» θέλουν να δημιουργήσουν μία «ακαταμάχητη» γραμμή ψηλών και «κυνηγούν» τις περιπτώσεις δύο παικτών, που ήταν εκ των κορυφαίων του περασμένου πρωταθλήματος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αυτός που φαίνεται να πλησιάζει στην «Πλατεία», είναι ο Φάχρο Αλίχοντζιτς, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Βόσνιος σέντερ, έχει βρεθεί στην χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια, όντας εκ των βασικών συντελεστών του Προμηθέα Πατρών φέτος, σε μία χρονιά που τελικά θα τον έφερνε στην κορυφαία κατηγορία, μετά τη δήλωση αδυναμίας του Φάρου Κερατσινίου να συμμετάσχει σε αυτή. Με την φανέλα των Αχαιών, είχε κατά μέσο όρο 10.6 πόντους και 6.2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Άλλος ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο για τη θέση «5», είναι ο Τόλης Κουτρούλιας. Ο «αιώνιος έφηβος» του Παγκρατίου, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της «τρελής κούρσας» της ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου, μέχρι την κατάληψη της πέμπτης θέσης και της εισόδου στα playoffs, με τους αντιπάλους του μάλιστα, να τον ψηφίζουν μέσα στους κορυφαίους της σεζόν. Ο πολύπειρος παίκτης, σημείωσε κατά μέσο όρο 16 πόντους και 8.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι και είναι λογικό, η περίπτωσή του να κάνει τον Ιστορικό να τον προσεγγίσει.