Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει και οι Κρητικοί εντείνουν τις προσπάθειες τους για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ.

Το τελευταίο κενό που υπάρχει αφορά τη θέση του πάουερ φόργουορντ και στις τάξεις των “μελανόλευκων” επικρατεί αισιοδοξία ότι αυτό θα καλυφθεί με τον Βασίλη Βαγενά.

Ο 33χρονος φόργουορντ ο οποίος έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στον ΟΦΗ (από το 2008 έως το 2010), έχει δεχθεί επίσημη πρόταση (εδώ και αρκετές ημέρες) και όλα δείχνουν ότι θα απαντήσει θετικά για την επιστροφή του στη Κρήτη. Ο Βαγενάς φόρεσε τα τελευταία χρόνια τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας, από την οποία και έμεινε ελεύθερος.

Στα της προετοιμασίας, οι παίκτες του Φώτη Τακιανού μπαίνουν πλέον στη φάση του “μονταρίσματος“, καθώς αύριο (Τετάρτη) θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρόδοτο.

Στη συνέχεια η ομάδα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή, που επίσης αντιμετωπίζεται σαν ακόμη ένα παιχνίδι προετοιμασίας, μιας και βασικός στόχος του ΟΦΗ είναι μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α2.