Ο Ηρακλής κατάφερε να κρατήσει αλώβητη την έδρα του στο ματς με τον Αρκαδικό, όμως μετράει δύο απώλειες τόσο από το τεχνικό τιμ όσο και από το ρόστερ. Συγκεκριμένα, ο εκ των τεχνικών της ομάδας Θωμάς Κωστόπουλος θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα από τις υποχρεώσεις του “Γηραιού” καθώς καλείται να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Ο νεαρός κόουτς θα ντυθεί αύριο (Τρίτη) στα “χακί” και τη θέση του θα πάρει στο πλευρό του Στέφανου Πέρκου, ο Γιώργος Κυρούδης.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: “Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος προπονητή κ. Θωμά Κωστόπουλο για την προσφορά του στο ανδρικό τμήμα, του εύχεται καλή στρατιωτική θητεία και είθε να περάσει γρήγορα ο καιρός.Στη θέση του κ. Κωστόπουλου, καθήκοντα αναλαμβάνει ο Γιώργος Κυρούδης. Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει μαζί με τον Στέφανο Πέρκο“.

Η δεύτερη απώλεια, αφορά τον Μιχάλη Καζάκο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Ο 21χρονος γκαρντ θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα, προκειμένου να αποκατασταθεί  ο τραυματισμός που τον κράτησε εκτός τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τα παρκέ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη…