Η μεγάλη νίκη που έψαχνε εδώ και καιρό ο ΟΦΗ ήρθε κόντρα στους Ικάρους Σερρών και επανέφερε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ιθυνόντων του Κρητικού συλλόγου.

Η βαθμολογική… ανάσα των δύο πόντων, σκόρπισε αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια, καθώς τόνωσε την ψυχολογία των παικτών, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Παράλληλα, μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί και για την παρουσία του Μάριου Ματαλόν, ο οποίος δείχνει να δικαιώνει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν τον Δεκέμβριο.

Αν και ο 25χρονος γκαρντ βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα και αντιμετωπίζει και πρόβλημα με την καθημερινή του παρουσία στις προπονήσεις (μετέχει μόνο σε μια – δύο κάθε εβδομάδα), εντούτοις ήταν εκ των κορυφαίων στο ματς με τους Ικάρους (σε 20 λεπτά συμμετοχής είχε 18 πόντους με 7/9 βολές, 4/6 δίποντα 1/5 τρίποντα, και 2 ασίστ), δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.  

Ο κόουτς Φώτης Τακιανός, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντάμειψε τους παίκτες του με πολυήμερο ρεπό με τις προπονήσεις να ξεκινούν και πάλι από τη Παρασκευή.