Ο ΟΦΗ αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του (στις 14/9 το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή).

Βασική προϋπόθεση για να πετύχει και φέτος η ομάδα τους στόχους της και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Α2 είναι φυσικά το καλό κλίμα, κάτι που έδειξαν ότι το διαθέτουν και με το… παραπάνω οι Κρητικοί, στο πρόσφατο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Γιάννης Δάνδαλης δεξιώθηκε την ομάδα μπάσκετ, με την ατμόσφαιρα να είναι εξαιρετική και τους ιθύνοντες των “μελανόλευκων” να είναι ευχαριστημένοι από το οικογενειακό κλίμα που αρχίζει να δημιουργείται ακόμη μια σεζόν.

Στα αγωνιστικά, ο κόουτς Φώτης Τακιανός και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση δύο ακόμη παικτών προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ. Τα οικονομικά είναι περιορισμένα, όπως και οι διαθέσιμες λύσεις στην αγορά, όμως στον ΟΦΗ υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα ενισχυθεί η ομάδα και θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα κρατήσει ψηλά τη σημαία του συλλόγου.