Μπορεί η εμφάνιση των Ικάρων κόντρα στον Αρκαδικό να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, όμως αυτό που μένει και που μετράει περισσότερο είναι η κατάκτηση των δύο πολύτιμων βαθμών, που διατηρούν την ομάδα στην πρώτη πεντάδα.

Εκτός όμως από την ικανοποίηση της νίκης, στις Σέρρες χαμογελούν και για ακόμη ένα επίτευγμα του ηγέτη της ομάδας τους, Κώστα Τότσιου, ο οποίος έφτασε τις 316 συμμετοχές στην Α2 και έγινε ο πρώτος στην ιστορία της κατηγορίας, ξεπερνώντας τον Αλέξη Τσαμάτο που μετρούσε 315 παρουσίες. Ο μοναδικός που… καταδιώκει τον ρέκορντμαν των Ικάρων, είναι πλέον ο Γιάννης Κακιούζης του Λαυρίου με 311 συμμετοχές.

Να θυμίσουμε ότι ο 35χρονος γκαρντ είναι και ο πρώτος σκόρερ στην Α2, έχοντας σπάσει το φράγμα των 5.000 πόντων, αλλά και πρώτος στον σχετικό πίνακα της φετινής σεζόν με 351 πόντους.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι “κυανοκίτρινοι” στρέφουν από σήμερα το απόγευμα τη προσοχή τους στην εκτός έδρας συνάντηση με τη Νίκη Βόλου, όπου στόχος είναι να συνεχίσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους. Ένα πρόβλημα τραυματισμού του Μάρκο Μιλίσεβιτς στη γάμπα θα εκτιμηθεί σήμερα και ανάλογα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι.